HOT OR NOT

Ebben a részben különböző trendek, viseletek megítéléséről lesz szó. Eléggé bevállalós összeállítások lesznek ebben a cikkben, ha merész vagy, olvasd tovább! :)

1. Ismerős lehet az a fajta "nem megértett divat" amit a divatbemutatókon szoktak bemutatni a tervezők. Néha úgy érezzük. hogy még nagyjából elfogadható a szett, de valamikor már túl sok, átlépi a határt. Na ez egy ilyen ruha. Szerintem a 90-es évek divatját próbálták kiemelni a válltömés, a szoknya és a térdzokni segítségével.

NOT! 

 

 

 

2. Ha erre az összeállításra elsőre ránézünk, észre sem vesszük a szoknya különlegességét. De ha közelebbről megnézzük, meglátjuk, hogy milyen anyagból van a szoknya. Igen, jól látod. Nejlonzacskó. És mégis milyen jól meg van oldva! Nekem kifejezetten tetszik a stílusa, de csak is a merészebbeknek ajánlom!

HOT!

 

 

 

3. Na igen. Mostanában elég menő oversized dolgokat felvenni, de itt is át lehet lépni a határt. Nem nézne ki rosszul ez a kabát, ha mondjuk 2 mérettel kisebbet vett volna fel. Nem azt mondom, hogy pocsékul néz ki, csak azt, hogy ilyen kabáttal már embereket zavarba is lehet ejteni. Ne tedd!

NOT!

 

 

Szóval, a lényeg, hogy kell tudni, hol a határ, és néha nagyon nehéz megtalálni!

Ha azt érzed, hogy nem tudod eltalálni a pont eleget, akkor csak egy idézet szól hozzád:

,,Soha nem lehetsz túlöltözött, vagy alulöltözött egy fekete ruhában!"

-Karl Lagerfeld

Kommentek
  1. Én